Platycodon

Agaathe Levenga

Praktijk voor klassieke homeopathie

Linkjes

Andere websites:

AVKH De Academie voor Klassieke Homeopathie is een beroepsopleiding die mensen in vijf á zes jaar opleidt tot klassiek homeopaat. De opleiding is gevestigd in Zwolle.
 
NVKH De NVKH is een vereniging van professionele homeopaten. De bij de NVKH aangesloten homeopaten hebben een beroepsopleiding klassieke homeopathie gevolgd van 5 tot 6 jaar en stellen hoge kwaliteitseisen aan zichzelf. Onze kwaliteitszorg behelst zowel de opleiding en nascholing, als de beroepsethiek en de praktijkvoering. Verder is het zo dat patiënten van bij de NVKH aangesloten homeopaten, mocht dat een keer nodig zijn, kunnen rekenen op een onafhankelijke klachten- en tuchtrechtprocedure.
 
FVHN De Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland (KVHN), ook wel Vereniging Homeopathie genoemd, is er voor iedereen die geïnteresseerd is in homeopathie.
De vereniging is een onafhankelijke consumentenbelangenorganisatie en spant zich in om de homeopathie een volwaardig onderdeel te laten zijn van het huidige gezondheidsstelsel. Dit doen we door objectieve informatie te verstrekken over homeopathie, te investeren in wetenschappelijk onderzoek en in overleg te treden met overheid en verzekeraars.
 
RBCZ De stichting RBCZ is een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen (artsen en therapeuten op Hbo-niveau) certificeert en registreert.
RBCZ behartigt de algemene belangen van de aangesloten beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen en is een onafhankelijke intermediair tussen beroepsorganisaties, de zorgverzekeraars en cliënten.
Elke bij RBCZ geregistreerde therapeut valt onder de onafhankelijke tuchtrechtspraak van TCZ.
 
Quasir Quasir is het expertisecentrum voor klachten­, calamiteiten, geschillen en cliëntvertrouwenswerk in de zorg- en welzijnssector.
Mocht u zich niet gehoord voelen in de homeopathische behandeling, dan kunt u contact opnemen met de klachtenfunctionaris van Quasir.